Termeni si conditii “Telekom iti animeaza povestea pe Nickelodeon!”

Concursul este organizat exclusiv in mediul virtual (online), pe pagina www.povestianimate.ro, in conformitate cu prevederile din Regulament.

 

MECANISMUL CONCURSULUI

 

Pentru a participa la Concurs si pentru a putea castiga premiile acordate de catre Organizator in cadrul acestuia, Participantii care indeplinesc conditiile de participare, mentionate in Sectiunea 4 - „DREPTUL DE PARTICIPARE” din prezentul Regulament, trebuie sa urmeze intocmai pasii mentionati in urmatorul mecanism:

In perioada 01.09-20.09.2016 se va desfasura Concursul pe www.povestianimate.ro pentru a se inscrie in concurs.

Participantii trebuie sa completeze formularul de inscriere cu toate informatiile obligatorii (nume si prenume, numar de telefon, cod de facturare/abonat Telekom Romania Communications SA/Telekom Romania Mobile Communications SA, adresa e-mail).

Participantii trebuie sa trimita povestea cu un numar maxim de 5 000 caractere.

Se va lua in considerare numai o singura inscriere pentru fiecare participant si anume prima inscriere pentru fiecare user de Facebook care comenteaza la intrebarea de concurs.

 

PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

 • Concursul incepe la data de 22.08.2016 si se va desfasura pana la data de 20.09.2016, 23:59 (denumita in cele ce urmeaza „Perioada Concursului”).
 • Participantii trebuie sa trimita povestea pana la data de 20.09.2016 ora 23:59.
 • Votarea va incepe din data de 21.09.2016 00:00 si pana la data de 30.09.2016 ora 17:00.

 

La finalul Campaniei, toti participantii care au urmat pasii descrisi in mecanismul campaniei vor intra in procesul de extragere a participantilor:

 • In perioada 21.09 – 30.09.2016 toate povestile trimise vor intra intr-un vot public unde orice utilizator poate vota povestile inscrise.
 • Cele mai votate 10 povesti vor fi evaluate de un juriu compus din: Monica Bolocan, Laura Frunza, Dana Rogoz si Felix Lepadatu. In urma jurizarii se vor selecta primii 2 castigatori.
 • Un participant poate castiga o singura data, luandu-se in calcul prima inscriere in concurs.
 • Dupa desemnarea castigatorilor, Organizatorul va publica pe pagina dedicata, o lista cu castigatorii pe data de 03.10.2016.
 • Agentia va lua legatura cu castigatorii concursului pe data de 05.10.2016, in vederea validarii si a obtinerii informatiilor necesare pentru trimiterea premiilor.
 • Votarea se termina la data de 30.09.2016 ora 17:00.
 • Selectia juriului se va face publica pe data de 03.10.2016.
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada Concursului pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta acest lucru public pe pagina dedicata Concursului www.povestianimate.ro.

 

PREMIILE ACORDATE

 

 • In cadrul Concursului, se vor acorda: 2 (doua) povesti animate, difuzate pe Nickelodeon folosind scriptul celor doi castigatori din cadrul concursului, 2 (doua) excursii de familie la un parc tematic Nickelodeon si 8 (opt) pungi de cadouri Nickelodeon, premii mentionate in sectiunile 7 si 9 din Regulament.
 • Participantii care sunt clienti Telekom si ale caror povesti vor fi validate vor primi un premiu garantat.

 

Valoarea totala a premiilor este de maxim 28 800 Euro, in functie de optiunile de pret disponibile la momentul achizitionarii biletelor de avion.

Nu se va acorda contravaloarea in bani sau in alte produse, iar premiile castigate nu sunt transmisibile si altor participanti sau unor terti. Imaginile de pe materialele de promovare a Campaniei sunt cu titlu informativ/ de prezentare.

Excursia in familie va fi pentru 4 membrii (2 adulti si 2 copii). Termenii si conditiile specifice se aplica in conformitate cu anexa.

 

Name

Quantity

Nominal Value

Total Value

-          Marele premiu: Poveste animata folosind scriptul castigatorului + excursie in familie la un parc tematic Nickelodeon (Parcul de atractii din Madrid)

2

 

 

 

4 000 Euro

 

 

 

8 000 Euro

 

 

 

-          Pungi de cadouri (produse personalizate Nickelodeon)

8

100 Euro

 

800 Euro

 

-          Premii garantate Telekom (detalii specifice)

100

40 Euro

4 000 Euro

 

 Urmatoarele norme se aplica castigatorului Marelui Premiu (denumit in continuare: "castigator") al concursului:

 - Fiecare Mare Premiu este format din 2 (doua) nopti de cazare in Madrid, pentru o familie de patru persoane care calatoresc impreuna, constand din 2 adulti si 2 copii, cu varste cuprinse intre 14 si sub. In cazul in care apar situatii in care se doreste adaugarea unui membru suplimentar de familie directa modalitatile de plata se vor discuta la momentul respectiv.

 - Fiecare Mare Premiu include zborul de retur din la clasa economica de la Bucuresti la Madrid, transferuri de la aeroportul din Madrid, cazare 2 nopti la hotel de 4 stele intr-o camera de familie, bilete de familie la Parque de Atracciones din Madrid.

 - Castigatorul Marelui Premiu si invitatii sai alesi vor fi responsabil pentru asigurarile de calatorie, de calatorie spre si de la aeroportul din Bucuresti si toate celelalte cheltuieli personale.

 - Castigatorul trebuie sa aiba o carte de identitate sau un pasaport cu o valabilitate de minim 6 luni dupa data de intoarcere, cu cel putin 2 pagini netimbrate si o viza (daca este cazul).

 - Calatoria este disponibila incepand cu 1 iunie – 30 septembrie 2017 (in functie de disponibilitate), dar exclude perioadele de zile libere nationale, iar data rezervata nu poate fi schimbata.

 - Castigatorul trebuie sa furnizeze un preaviz scris cu 6 saptamani inainte de plecare catre Viacom care sa contina data de plecare preferata.

 - Nici o alternativa in bani este disponibila, premiile nu sunt transferabile si nu sunt rambursabile.

 - Cel putin unul dintre calatori trebuie sa aiba 18 ani sau mai in varsta. In cazul in care Castigator este sub varsta de 18 ani, el trebuie sa fie insotita de cel putin un adult cu varsta de 18 ani sau mai in varsta. In plus, oaspetii sub varsta de 16 ani trebuie sa asigure acordul parental scris ca pot calatori daca sunt insotiti de un parinte sau tutore.

 - Castigatorul recunoaste ca se aplica termeni si conditii suplimentare ale transportatorilor aerieni.

 - Castigatorul recunoaste ca Viacom nu va fi raspunzator pentru orice intarzieri sau anulari de catre transportatorii aerieni si castigator nu are dreptul la nici o compensatie de la Viacom in acest sens.